Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Hak hvidløget fint. Varm olivenolien op i en stor dyb pande eller stor gryde. Kom hvidløg, rosiner, pinjekerner og sennepsfrø i gryden, og steg igennem i et par minutter.
Tilsæt derefter spinaten og lad det hele stege, til spinaten er mør og blød. Smag spinaten til med salt og peber, og spis den til et stykke kylling, lam, fisk eller indisk inspireret mad.
3 fed hvidløg
koldpresset ekstra jomfruolivenolie
50 g mørke rosiner
50 g pinjekerner
1 spsk gule sennepsfrø
500 g spinat
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17