Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Vegetarisk melonsalat. Melonsalat er friskt og saftigt, og gør sig godt som tilbehør til det meste sommermad. Rucola har en skarphed og bitterhed, der matcher den søde melon helt perfekt.
Skær melonen i mundrette stykker. Skyl blåbærrene. Skyl rucolasalat og basilikum, og hak dem groft. Bland det med melon og blåbær.
Tilsæt salattern og oliven (evt. skåret i halve). Rør olie og honning sammen. Dryp blandingen over salaten, og vend det sammen.
– Tilsæt kerner og saft fra ½ granatæble som dressing i stedet for olie og honning
– Tilsæt frisk spinat i stedet for rucola
– Tilsæt ristede pinjekerner eller græskarkerner
Servér f.eks. melonsalaten sammen med ovnbagt laks og kartofler, ovnbagte eller kogte.
Du kan evt. lave en blanding af cremefraiche eller fromage frais, stærk sennep og flydende honning og smøre den på toppen af laksen, før den kommer i ovnen.
Salaten egner sig godt til oksekød, svinekød eller laks. Den er også god sammen med lasagne eller som en del af en brunch.
600 g melon (f.eks. vandmelon, galiamelon, honningmelon eller netmelon)
100 g rucola
125 g blåbær
1 bdt basilikum
50 g fetaost eller salattern
50 g sorte oliven
½ spsk rapsolie
½ tsk flydende honning
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17