Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En vegetarisk variant af den klassiske forret carpaccio, der traditionelt laves med ultratynde skiver oksekød. Her er i stedet brugt peberfrugt, som bliver mild og lækker, når den grilles i ovnen.
Skær peberfrugterne i halve, og rens dem for kerner. Læg dem på bageplader på bagepapir med skindsiden opad, og grill dem i ovnen, til skindet er sort.
Tag peberfrugterne ud af ovnen, og kom dem i en frysepose, hvor de ligger, til de er kølet af. Nu kan skindet nemt fjernes med en lille kniv.
Bred peberfrugterne ud på en tallerken eller et fad. Dryp med olie og citronsaft, og drys med fintrevet citronskal, basilikum, salt og peber.
1-2 røde peberfrugter pr. person
Koldpresset jomfruolivenolie
½ citron, saft af
1 økologisk citron, fintrevet skal af
1 håndfuld frisk basilikum
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17