Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Smuk og cremet vegetarisk rødbedesuppe. Her er den serveret med poppede ris og græskarkrydderurteolie (se opskrifterne på de to ting under 'Pålæg og tilbehør'), men du kan også spise den som den er - eller med hakkede, ristede nødder.
Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint. Skræl rødbeder, gulerødder og kartofler, og skær dem i store tern.
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie, til de er klare og gennemsigtige. Tilsæt grøntsagsternene, og steg det hele godt igennem i 4-5 minutter under jævnlig omrøring. Hæld grøntsagsfonden på, til grøntsagerne er helt dækkede. Lad det koge under låg ved middel varme, til grøntsagerne er helt møre.
Blend suppen med en stavblender, til den er lind og blød. Smag suppen til med lidt salt, friskkværnet sort peber og æblecidereddike, og lad den koge op et øjeblik.
Servér f.eks. rødbedesuppen med græskarkrydderurteolie og poppede vilde ris. Du kan finde opskrifterne i kategorien 'Tilbehør og pålæg'.
Rør energipulver i en passende portion af suppen, hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold. Du kan også erstatte noget af grøntsagsbouillonen med piskefløde, hvis du hellere vil det, men det giver en mere lyserød suppe.
2 store bananskalotteløg
3 fed hvidløg
500 g rødbeder
2 store gulerødder
3-4 store kartofler
koldpresset jomfruolivenolie
1 l grøntsagsfond
3-4 spsk æblecidereddike
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17