Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Skøn vegetarisk salat. Kogte hele hvedekerner giver fuldkorn og tyngde i en salat. Her i nordisk udgave med gulerødder og havtorn. Du kan erstatte havtorn af ribs.
Skyl hvedekernerne under rindende vand, indtil vandet ser klart ud. Kog kernerne i 20 minutter ved lav varme. Tag gryden af blusset, og lad hvedekernerne trække i vandet, til de er møre.
Del gulerødderne på langs, og skær de halve gulerødder i 3-4 stykker. Skær løget i kvarte. Steg gulerødder og løg i rapsolie ved svag varme, til de bliver lyst gyldne. Tilsæt havtorn, eddike og most, og lad det simre i 10 minutter.
Sigt vandet fra hvedekernerne, og vend dem med gulerødder, løg, havtornbær og salaten i blade. Smag til med salt og peber.
100 g hvedekerner
300 g gulerødder
1 løg
1 spsk koldpresset rapsolie
100 g havtornbær eller ribs
1 spsk æblecidereddike
2 dl koldpresset æblemost
100 g hovedsalat
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17