Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En sursød dressing med lime og chili giver salaten masser af friskhed og blødgør samtidig grøntsagerne. Du kan sagtens lave salaten i en vegetarisk udgave uden kylling. Så kan du eventuelt bruge den som tilbehør.
Steg kyllingebryster eller fileter i lidt olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Lad dem køle en smule, og skær dem i strimler. Rør imens fiskesauce, lime, sukker og chili sammen til en dressing. Snit kålen fint, du kan evt. rive rosenkålene på en foodprocessor. Skær gulerødderne i tynde strimler eller riv dem groft. Vend kød, kål, gulerødder, løg, mynte, koriander og peanuts sammen med dressingen. Smag til – det skal være både stærkt, sødt og syrligt. Servér straks salaten, eller lad den trække i op til et døgn.
Brug den slags kål, du har. Det er fint at blande flere slags, men det er bestemt ikke et must. En af delene er også helt fint! Prøv spidskål, fint snittet broccoli, kinakål, romanescokål eller savoykål.
2-3 kyllingebryster eller fileter
lidt olie til stegning
salt
1 dl fiskesauce
1 dl limesaft
1/2 dl sukker
3-4 tsk rød chili, hakket
500 g rødkål
500 g hvidkål
300 g rosenkål
4 gulerødder
2 rødløg, i tynde både
1 stor håndfuld mynteblade
1 stor håndfuld koriander
1 dl peanuts, hakkede
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17