Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Spidskål med karry, vindruer og æbler.
Pil og hak løget. Halvér kålen, fjern stokken og de yderste blade. Snit kålen fint. Tag en stor håndfuld kål fra og gem til råkosten.
Halvér druerne. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde skiver. Sæt en gryde over med lidt vand. Damp kålen et par minutter, og afdryp.
Varm olien i en gryde. Tilsæt karry, og brun den godt af. Tilsæt løg og kylling, og steg ved god varme ca. 3 min. Tilsæt 5 dl mælk. Ryst resten af mælken med mel til en jævning. Kom jævningen i gryden, og kog et par minutter. Tilsæt kål, vindruer og æble, og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på emballagen, og hæld vandet fra.
Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Vend de revne gulerødder med spidskål, du har sat til side tidligere. Bland rosinerne i.
Vend kylling-karrysaucen med den kogte pasta, og servér med råkostsalat.
Tåler du ikke mælk, kan du fint erstattet det med plantebaserede varianter.
Denne opskrift er venligst udlånt af Fuldkornspartnerskabet og lever op til fuldkornslogoet. Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider. I denne ret får du korn som fuldkornspasta.
Gå efter det orange fuldkornslogo, når du handler. Læs mere om fuldkorn og find fuldkornsopskrifter:
1 løg
1 spidskål, ca. 1 kg
100 g vindruer uden sten
2 æbler
1 spsk rapsolie
1 spsk stødt karry
320 g kyllingebryst i tern
7 dl letmælk
1 1/2 spsk hvid hvede/fuldkornshvedemel
1 tsk flagesalt
peber
200 g pasta med fuldkornslogomærke (rå vægt)
3 gulerødder, ca. 150 g
50 g rosiner
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17