Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kyllingen får lov at simre sig mør sammen med citrongræs, limeblade, karrypasta, bouillon og kokosmælk til en lækker asiatisk karryret.
Parter kyllingen i 8-10 stykker. Varm olivenolie i en stor gryde eller sauterpande, og brun kyllingestykkerne godt på alle sider. Pil og skær løget i smalle både. Skær det nederste af citrongræsstænglerne, og snit dem fint.
Tilsæt løg, citrongræs, karrypasta, limeblade og fiskesauce til gryden, og lad det hele stege med i et par minutter.
Hæld så fonden og en dåse kokosmælk på, til kyllingen er dækket. Lad det småkoge under låg i ca. 50 minutter, tilsæt om nødvendigt yderligere kokosmælk.
Drys retten med koriander, chili og jordnødder efter smag. Servér evt. med kogte brune ris eller kogte perlebyg, -rug eller -spelt.
Denne ret er spækket med friske smagsgivere som krydderurter, chili, citrongræs og lime. Det kan være rigtig godt, hvis du har kvalme eller smagsforandringer.
1 kylling
koldpresset jomfruolivenolie
1 stort løg
2 stængler citrongræs
2 tsk gul karrypasta eller mere efter smag
8 limeblade
3-4 spsk fiskesauce
1 l grøntsags- eller hønsefond
1-2 ds kokosmælk
koriander, friskhakket
rød chili, finthakket
saltede jordnødder, grofthakkede
kogte brune ris eller perlebyg, -rug eller -spelt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17