Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Saftig og rustik kylling med citron, hele hvidløgsfed og rosmarin.
Skær citronen i skiver, og snit porren i strimler. Steg citron, porre, hele hvidløgsfed (med skal) og rosmarinen (hele kviste) i olivenolie i en stor gryde.
Partér kyllingen i 8-10 stykker, og brun dem godt i en stor sauterpande. Kom derefter kyllingestykkerne over i gryden til grøntsagerne, og hæld fond på, til kyllingen er næsten dækket. Lad kyllingen simre under låg i cirka 50 minutter. Smag til med salt og peber.
Spis kyllingen med en god grøn salat, brune ris, perlebyg, parboiled spelt eller lignende.
1 kylling
1 økologisk citron
1 porre
koldpresset jomfruolivenolie
1 lille bdt rosmarin
3-4 fed hvidløg
1-1½ l hønsefond
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Grøn salat og f.eks. kogte brune ris
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17