Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kyllingebrysterne passer sig selv i ovnen, imens du laver grønne linser med grøntsager og friske krydderurter.
Bland kål og appelsiner i en skål. Tilsæt sojasaucen lige inden servering.
Tænd ovnen på 180 grader. Læg kyllingebrysterne i et fad med skindsiden opad. Krydr med salt og peber, og sæt fadet i ovnen i 20-30 minutter, til kødet er gennemstegt.
Kog linserne imens kyllingen bager i ovnen. Kog dem i saltet vand i 20-30 minutter, til linserne er næsten møre. Tilsæt pastinakker og selleri, og kog yderligere nogle minutter, til linser og grøntsager er møre.
Hæld vandet fra, og bland de varme linser og grøntsager med plukket dild og kørvel. Krydr med lidt salt og limesaft. Servér med det bagte kyllingebryst på toppen.
1 lille hvidkål, befriet for stok og skåret i tynde strimler
2 appelsiner, skrællet og skåret i både
½ dl sojasauce
2-3 kyllingebryster (500 g) eller kalkun
5 dl grønne linser (andre farver kan også bruges)
200 g pastinak, skrællet og skåret i tern på ca. 1 x 1 cm
100 g bladselleri, skrællet og skåret i tern på ca. 1 x 1 cm
1 bdt dild, finthakket
1 bdt kørvel, finthakket
1 lime, saften af
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17