Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En enkel og frisk måde at spise lever på. Kyllingelever er hurtig at tilberede og mild i smagen i forhold til lever fra andre dyr. Kan du ikke lide lever, så brug kyllingekød i stedet eller lav salaten vegetarisk, evt. som tilbehør.
Rens kyllingeleverne for sener og evt. fedt. Dup dem tørre på køkkenrulle, og steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.
Rør sennep, honning og eddike sammen. Tilsæt olivenolie og rør dressingen tyk. Smag til med salt og peber.
Snit radicchio og romainesalat. Rør sennep, honning, æbleeddike og olivenolie sammen til en dressing, og smag til med salt og peber. Vend salaten med dressingen.
Anret salaten med lever, figner og valnødder, og servér straks. Giv evt. ristet rugbrød eller groft brød til.
Salaten er også skøn med en rest tilberedt kylling, skiver af oksekød eller helt uden kød, evt. som tilbehør.
300 g kyllingelever
lidt olie til stegning
salt
1/2 radicchiosalat
1/2 romainesalat
3-4 friske figner, i kvarte
75 g hakkede valnødder
2 tsk dijonsennep
1 spsk flydende honning
2 spsk æbleeddike
4 spsk olivenolie
salt og peber
evt. ristet rugbrød eller groft brød
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17