Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Det virker altid at blande kylling, kartofler og grønt i fad, og sætte det i ovnen. Her vendes kyllingelår med kartoffelbåde, tomater, oliven og ansjos. Spis med rucolasalat.
Tænd ovnen på 180 grader. Kom kyllingelårene i et ildfast fad. Hak ansjoserne, og hæld olivenolie, oliven og ansjoser over kyllingelårene. Krydr med salt og peber.
Skær kartoflerne i både. Skær tomaterne i halve. Tilsæt kartofler, tomater, hvidløg og basilikum til fadet med kylling, og bland det hele godt.
Steg det i ovnen i ca. 30 minutter.
Kom rucola i en skål, og smuldre grove stykker feta over. Tilsæt oliven og limesaft. Smag salaten til med salt, peber og limesaft.
10 kyllingelår, hak den nederste del af benet af
½ dl olivenolie
100 g oliven
4 ansjoser
500 g kartofler, vasket og skåret i både
6 tomater, skåret i halve
2 fed hvidløg, grofthakket
1 bdt basilikum, grofthakket
1 bk frisk rucola, skåret, skyllet og slynget
100 g feta, smuldret i mindre stykker
50 g oliven uden sten
1 lime, saften af
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17