Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Mandelmælk er helt mild og fin i smagen. Brug mælken, hvis du er laktoseintolerant, eller som luksusmælk på mysli, i grød, i smoothie eller i varm chokolade. Eller nyd et lille glas iskoldt. Opskriften giver 1 liter mandelmælk.
Kom mandlerne i en skål, og dæk dem med koldt vand. Dæk skålen, og sæt den i køleskabet natten over. Dræn vandet fra mandlerne, og kom mandler, 8 dl koldt vand, salt, olie og agavesirup i en blender. Blend i et par minutter, til mælken er fin og skummende. Sigt mælken gennem et klæde eller en fintmasket sigte.
Hæld mandelmælken på en skoldet flaske, og opbevar den i køleskabet, hvor den kan holde sig i 2-3 dage.
Når du sigter mælken, skal du ikke smide pulpen ud. Brug den i brød, pandekager eller grød.
Mandelmælken har et højt kalorieindhold, så den er god som mellemmåltid i løbet af dagen, hvis du har lille appetit eller har tabt dig.
150 g mandler
koldt vand
8 dl koldt vand
1 knsp salt
1 spsk olivenolie
1 tsk agavesirup
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17