Gå til sygdomsliste

Hummus med urter og hvidløg

Hurtig tilberedning
  •  
    Let at synke
Hummus med urter og hvidløg

Hummus er godt på brød og knækbrød, til at dyppe grøntsager i, i lune pitabrød eller i en sandwich. Ud over at det smager skønt, så har det også et højt indhold af protein. 


Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en blender - eller en skål, hvis du bruger en stavblender. Blend det hele godt sammen, til det har en cremet og ensartet konsistens. Smag til med salt og citronsaft.

Opbevares på køl, hvor hummussen kan holde sig 3-4 dage.

Tip:

Hvis du ønsker en spicy udgave, så tilsæt en smule stødt chili.

Ingredienser:

1 dåse kikærter (240 g)
5 spsk olivenolie
5 spsk vand
1 fed hvidløg
1 håndfuld persille
2 spsk lys tahin
saft fra ½ citron
1 tsk stødt spidskommen
salt