Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Havregryn, der ristes let på panden med lidt sukker og smør, er enkelt og godt på tykmælk eller yoghurt. Brug de ristede flager eller sammen med nødder og friske bær.
Rist havregrynene let på en pande ved lav varme i ca. 3-4 min, til de er gyldne og sprøde.
Kom rørsukker og smør på panden, og rør godt rundt med en træske, så havreflagerne bliver jævnt karamelliseret.
Hæld havreflagerne i en bakke, og lad dem køle af.
Ristede havreflager kan bruges som drys oven på tykmælk.
200 g grovvalsede havregryn (finvalsede kan også bruges)
2 spsk rørsukker
15 g smør
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17