Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rabarber er meget nemme at håndtere og kan laves til en enkel og dejlig kompot. Spis den til is, på yoghurt eller som her på sprødt sukkerristet rugbrød. Det er luksusudgaven af en syltetøjsmad!
Skyl rabarberne, og skær top og bund af. Skær rabarberne i skiver på 1 cm. Læg rabarberne i en gryde sammen med sukker, og lad det simre under låg i ca. 20 minutter, til rabarberne er godt bløde. Tag gryden af blusset, og lad kompotten køle af.
Hvis du bruger hybenroseblade, så skyl dem og snit dem fint. Vend bladene i kompotten 10 minutter inden servering.
Drys rugbrødsskiverne med sukker, og bag dem ved 170 grader i 10 minutter.
Server de varme rugbrød med den afkølede rabarberkompot på.
Spis kompotten på yoghurt, is eller blødere brød i stedet for ristet rugbrød, hvis du bedst kan lide at din mad er let at synke.
4 skiver rugbrød
2 spsk sukker
150 g rabarber
40 g sukker
evt. 10 hybenroseblade
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17