Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Denne blommekompot er god på tykmælk og yoghurt eller i desserter, f.eks. en trifli med flødeskum og knuste makroner. Du kan sagtens koge kompotten af andre frugter, alt efter hvad der er i sæson og hvad du kan lide.
Skyl blommerne godt, skær dem i halve og fjern stenene.
Kom blommerne i en flad gryde sammen med sukkeret og det vand, der er på blommerne efter skylning. Kog indtil blommerne moser ud (ca. 8-10 min), og tag så gryden af varmen.
Lad kompotten køle af, og spis den ovenpå tykmælk eller som marmelade.
Kompotten kan også laves på andre frugter og bær alt efter sæson, f.eks. brombær, jordbær, solbær eller mirabeller.
250 g blommer (eller anden frugt, se tip)
50 g rørsukker
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17