Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Supersprødt knækbrød med masser af kerner. Spis det med ost eller smør, som tilbehør til supper eller som en snack uden andet til.
Tænd ovnen på 155°. Bland de tørre ingredienser, og rør dem sammen med olien. Tilsæt det kogende vand. Rør dejen sammen med en ske. Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir. Den skal rulles meget tyndt ud, cirka 3 mm – eller lige så tykt som kernerne.
Fjern det øverste lag bagepapir, og marker med en kniv fem streger på langs og tre på bredden. Du skal ikke skære igennem med kniven, den skal blot lige strejfe, hvor knækbrødene skal brydes efter bagning. Det er vigtigt at dejen forsat er plan, ellers vil den bule op under bagning.
Bag knækbrødene i ca. 40 min, til farven er gylden. Lad knækbrødene køle af, før du brækker dem langs de markerede linjer.
Opbevar knækbrødene i en tætsluttende beholder, hvor de holder sig fint i mindst en uge.
Det kan hjælpe på kvalme at spise kiks eller knækbrød, eventuelt før du står op om morgenen.
4 dl majs- eller hvedemel
1 dl hørfrø
2 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl olie, gerne rapsolie
½ l kogende vand
flagesalt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17