Gå til sygdomsliste

Røræg

Hurtig tilberedning
Portioner: 1
  •  
    Let at synke
  •  
    Mild og blød
  •  
    Energirig

Røræg lavet med sødmælk og smør er både rig på protein og kalorier. 


Sådan gør du:

Rør æg, mælk og salt sammen. Smelt smørret på en pande, og hæld æggemassen ud på panden.

Skrab med jævne mellemrum forsigtigt æggemassen fra bunden med en paletkniv, indtil konsistensen er så fast, som du bedst kan lide det.

Servér røræggene varme, evt. med et stykke brød.

Tip:
  •  
    God ved smagsforandringer
  •  
    God ved kvalme

Hvis du har kvalme eller oplever smagsændringer, som at maden smager metallisk eller slet ikke smager af noget, kan det være en god idé at vende en håndfuld hakkede, friske krydderurter i din røræg. Prøv f.eks. med basilikum, persille eller purløg.

 

Ingredienser

2 æg
1/2 dl sødmælk
1 knsp salt
10 g smør