Gå til sygdomsliste

Æggesalat

Hurtig tilberedning
Portioner: 1
  •  
    Mild og blød
  •  
    Let at synke
  •  
    Energirig

Du kan lave en enkel æggesalat ved at mose et hårdkogt æg med mayonnaise og krydre med salt og peber.


Sådan gør du:

Mos det kogte æg med en gaffel, og rør det op med mayonnaisen. Smag til med salt, peber og måske lidt karry, citronsaft og paprika. Anret æggesalaten på brødet, og pynt med dild, karse eller purløg.

Tip:

Hvis du har smerter eller stråleskader i munden, er det en god ide at undlade - eller i hvert fald være påpasselig med - citron, paprika og karry, når du krydrer æggesalaten. Så er den mild og blød at spise. 

Ingredienser

1 æg, hårdkogt
1 spsk mayonnaise
salt og peber
evt. citronsaft
evt. karry
evt. paprika




Pynt

dild, karse eller purløg