Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rør gæren ud i vandet, tilsæt boghvedemel og fløde 13, og pisk dejen sammen. Dæk den til med et viskestykke, og sæt til hævning i et par timer.
Del de to æg i blommer og hvider. Tilsæt de to æggeblommer, hvedemel, piskefløde, salt og smeltet smør til dejen. Pisk hviderne meget stive, og vend dem i dejen. Lad den hvile i 10 min. Steg små pandekager i smør eller olie på en varm pande (evt. en blinispande). Hver pandekage skal være 5-10 cm i diameter.
Servér pandekagerne varme med ca. 15 g fersk røget laks - som et lille, helt stykke eller grofthakket, alt efter hvad du bedst kan lide - finthakket rødløg og cremefraiche.
Hvis det skal være rigtig nemt, kan pandekagerne købes færdige, så du bare skal lune dem.
10 g gær
1 1/4 dl vand, håndvarmt
125 g boghvedemel
1 1/4 dl fløde 13
2 æg
65 g hvedemel
1/2 dl piskefløde
1 knsp salt
30 g smeltet smør eller olie til bagning
150 g røget laks (15 g pr. pandekage)
1 dl cremefraiche 38%
1 lille rødløg, finthakket
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17