Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Farsbrød er blødt og let at synke. Du kan supplere kyllingekødet med finthakkede, revne eller blendede grøntsager i farsen - på den måde forbliver konsistens blød og ensartet.
Rør kyllingekød, hvedemel, æg og mælk sammen til en ensartet masse. Tilsæt salt, peber og revet løg. Vask peberfrugten, skær den i skiver, og kog dem i en gryde i ca. 10 min. Blend eller hak peberfrugten fint, og tilsæt den sammen med fløde til farsen. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og bag det i ovnen ved 175˚ i ca. 40 min.
Servér farsbrødet med lidt kogt pasta eller grøntsager vendt på panden i lidt fedtstof.
Du kan erstatte eller supplere peberfrugten med andre grøntsager efter smag, f.eks. revet gulerod eller squash. Hvis du tilføjer flere grøntsager end de 150 gram, får farsbrødet et lavere kalorieindhold.
200 g hakket kyllingekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 dl sødmælk
salt
peber
1 revet løg
150 g peberfrugt
1/2 dl piskefløde
evt. pasta, kogt efter anvisning på pakken, eller grøntsager
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17