Gå til sygdomsliste

Farsbrød af kylling og peberfrugt

Portioner: 2
Fryseegnet
  •  
    Energirig

Farsbrød er blødt og let at synke. Du kan supplere kyllingekødet med finthakkede, revne eller blendede grøntsager i farsen - på den måde forbliver konsistens blød og ensartet.

 


Sådan gør du:

Rør kyllingekød, hvedemel, æg og mælk sammen til en ensartet masse. Tilsæt salt, peber og revet løg. Vask peberfrugten, skær den i skiver, og kog dem i en gryde i ca. 10 min. Blend eller hak peberfrugten fint, og tilsæt den sammen med fløde til farsen. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og bag det i ovnen ved 175˚ i ca. 40 min.

Servér farsbrødet med lidt kogt pasta eller grøntsager vendt på panden i lidt fedtstof.

Tip:

Du kan erstatte eller supplere peberfrugten med andre grøntsager efter smag, f.eks. revet gulerod eller squash. Hvis du tilføjer flere grøntsager end de 150 gram, får farsbrødet et lavere kalorieindhold.

Ingredienser

200 g hakket kyllingekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 dl sødmælk
salt
peber
1 revet løg
150 g peberfrugt
1/2 dl piskefløde


Tilbehør

evt. pasta, kogt efter anvisning på pakken, eller grøntsager