Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Røræg lavet med sødmælk og smør er både rig på protein og kalorier.
Rør æg, mælk og salt sammen. Smelt smørret på en pande, og hæld æggemassen ud på panden.
Skrab med jævne mellemrum forsigtigt æggemassen fra bunden med en paletkniv, indtil konsistensen er så fast, som du bedst kan lide det.
Servér røræggene varme, evt. med et stykke brød.
Hvis du har kvalme eller oplever smagsændringer, som at maden smager metallisk eller slet ikke smager af noget, kan det være en god idé at vende en håndfuld hakkede, friske krydderurter i din røræg. Prøv f.eks. med basilikum, persille eller purløg.
2 æg
1/2 dl sødmælk
1 knsp salt
10 g smør
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17