Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kiksene er gode som snack. Tag et par stykker med, når du skal ud, brug dem som tilbehør til suppe eller spis dem med et stykke god ost.
Bland rugmel, hvedemel, bagepulver, salt, og sesam sammen. Smelt smørret, og kom det i melblandingen, mens du pisker med en elpisker eller en røremaskine. Brug hænderne til at samle dejen med en smule koldt vand. Sæt dejen i køleskabet i 30 minutter. Drys et bord med mel, og rul dejen tyndt ud. Skær dejen ud i firkanter, og læg kiksene på bagepapir på en bageplade.
Pisk æg med koldt vand, og pensl kiksene med det. Drys dem med mere sesam.
Du kan også drysse kiksene med andet end sesam. F.eks. jomfru i det grønne, birkes, hørfrø eller solsikkefrø.
Bag kiksene i en forvarmet ovn ved 200˚ i ca. 15 minutter.
Lad dem køle helt af på pladen inden servering.
Har du kvalme, kan det hjælpe at starte dagen med en kiks, eventuelt før du står ud af sengen.
150 g rugmel
ca. 50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1/2 dl sesam
100 g smør
2-4 spsk koldt vand
lidt mel til udrulning
1 æg
2 spsk koldt vand
mere sesam
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17