Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Vegetarisk, cremet og fyldig spinatsuppe med grønne linser. Et par dråber tabasco på toppen er godt, men ikke et must.
Sauter gulerødder, bladselleri, knoldselleri, løg og hvidløg i en gryde, til grøntsagerne begynder at blive møre. Tilsæt linserne, og varm dem godt i gennem. Tilsæt den kogende bouillon, og lad det koge, til linserne er helt møre. Det tager ca. 25 min.
Du kan øge suppens energiindhold ved at erstatte ½ liter af bouillonen med piskefløde. Alternativt kan du røre energipulver i en portion af den færdige suppe. Spis gerne suppen med en skefuld cremefraiche.
Kom spinaten op i gryden, og giv hele suppen et opkog. Spinaten begynder at miste farve, og blive kedelig at se på, hvis den koger for længe. Suppen skal nu smages til med salt og et stænk chilisauce, f.eks. tabasco.
Suppen kan med fordel blendes helt fint, hvis det er det, man har mest lyst til.
300 g grønne puy-linser
2 gulerødder, skåret i skiver
2 stængler bladselleri, skåret i skiver
¼ knoldselleri, skåret i grove tern
1 løg, skåret i grove tern
1 fed hvidløg, hakket
lidt rapsolie
200 g spinat, blancheret (kort opvarmning i lidt vand)
1 stænk chilisauce, f.eks. tabasco
1,5-2 l kogende vand el kyllingebouillon
evt. tabasco
evt. cremefraiche
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17