Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Brug den smukke, grønne ærtemos som dip til grøntsagsstave, på brødet eller som tilbehør til kylling, fisk eller grøntsagsretter.
Pil og hak skalotteløget fint. Sauter løget i olivenolie i en gryde, til det er glasklart.
Tilsæt ærterne, og lad dem stege godt igennem, men uden at de tager farve. Tilsæt en sjat vand, og lad ærterne dampe helt møre. Blend dem med en stavblender.
Juster med yderligere vand om nødvendigt, og smag ærtemosen til med salt og peber.
Hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold kan du røre lige dele ærtemos og cremefraiche 38% eller marscarpone til en blød creme.
1 stort bananskalotteløg
koldpresset jomfruolivenolie
500 g ærter (friskbælgede eller frosne, optøede)
½-1 dl vand eller grøntsagsfond
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17