Gå til sygdomsliste

Ananassmoothie med spinat

Hurtig tilberedning
Portioner: 6-7 dl
  •  
    Let at synke

Lækker, cremet smoothie med ananas og spinat.


Sådan gør du

Skræl ananassen. Skær de inderste par centimeter af stokken fra frugtkødet, og kassér den. Du skal ende med at have ca. 120 g frugtkød. Skær ananas-frugtkødet i mindre stykker, og put dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blend det hele sammen til en cremet smoothie.

 

Holdbarhed

Smoothien smager bedst frisk. Den kan holde sig 6-8 timer i køleskabet. Ryst eller rør godt i smoothien, før du serverer den.

Tip:
  •  
    Mild og blød

Hvis du har stråleskader eller sår i munden, kan syrlig mad som f.eks. ananas give smerter. Undlad derfor denne smoothie eller erstat ananaskød - og evt. æblejuice - af mildere frugt og væske.

Ingredienser

120 g ananas-frugtkød (skrællet vægt)
3 klumper frossen spinat
3 kviste grøn mynte, brug gerne både blade og kviste
1 knsp vaniljepulver
3 dl æblejuice, gerne ufiltreret æblemost