Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
De fleste kender den mellemøstlige hummus lavet på kikærter, men den kan også sagtens laves af andre typer tørrede bønner. Denne bønnedip er velegnet som pålæg eller som dip til grøntsagsstave eller brød. Den kan holde sig en uge i køleskabet.
Lad lagen dræne fra bønnerne i en si. Bland alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker og kør, til det har en passende konsistens. Smag til med salt og peber, evt. også citron og chilisauce.
Hvis du har sarte slimhinder, kan du undlade citronsaft og chilisauce. Brug i stedet vand eller anden mild væske.
1 dåse røde kidney bønner
1 spsk tahin (sesampasta)
½ citron, saft af (ca. 2 spsk)
1 tsk stødt spidskommen
1 fed hvidløg
2 spsk sød chilisovs
1 spsk planteolie (brug den, du bedst kan lide)
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17