Gå til sygdomsliste

Ananas- og mangosorbet

Hurtig tilberedning
Portioner: 2
Fryseegnet
  •  
    God ved kvalme
  •  
    Let at synke

Super nem og frisk sorbet, der laves af en pose købte ananas og mango-stykker blendet med agavesirup.

 


Sådan gør du

Læg den frosne pose frugt på køkkenbordet et kvarters tid, så den begynder at tø lidt op. De kan også blendes direkte fra fryseren, men det kræver en ret kraftig blender.

Hæld nu frugtstykkerne i en blender eller foodprocessor sammen med agavesirup, og blend det grundigt, til du har en cremet sorbet. Spis med det samme eller frys sorbeten ned.

Tip:

Du kan fryse sorbeten ned i små portioner, der kan tages op af fryseren efter behov.

Tip:

Hvis du har sår eller stråleskader i munden, kan denne sorbet give smerter i munden. Vælg i stedet en sorbet af mildere frugter eller en flødeis, f.eks. vaniljeis.

 

Ingredienser

1 pose frossen ananas og mango (300 g), fås i alle større supermarkeder
1-2 tsk agavesirup