Gå til sygdomsliste

Friskpresset juice af æbler og gulerod

Hurtig tilberedning
Portioner: 4
  •  
    God ved smagsforandringer
  •  
    God ved kvalme
  •  
    Let at synke

Den perfekte start på dagen eller opfrisker i dagens løb: Friskpresset juice af æbler og gulerødder, der får syrlighed fra citron og appelsin. Du kan også tilsætte et lille stykke frisk ingefær, hvis du har lyst.


Sådan gør du:

Skær stilkene af gulerødderne og vask dem fri for jord. Skær skrællen af appelsinen og citronen.

Æblerne kan bare kommes i maskinen med skræl og skrog.

Kør frugt og gulerødder igennem juicepresseren – først æbler og gulerødder, så citron og appelsin. Hæld juicen i en kande eller direkte i glassene.

Tip:
  •  
    God ved smagsforandringer
  •  
    God ved kvalme

Juicen kan smages til med frisk ingefær alt efter smag og behag, der puttes i juicepresseren sammen med gulerødderne. Det kan være en god idé, hvis du har kvalme eller oplever, at maden har en bismag.

Tip:

Du kan bruge resterne fra grøntsagerne til at komme i kødsovs, muffins eller grøntsagslasagne.

Æbleskroget bliver så findelt, at man ikke lægger mærke til det, men hvis du vil nøjes med rester fra gulerødderne, kan du presse dem først, og tage fibrene fra dem op ad maskinen, før du presser æble og citrusfrugter. 

Ingredienser

6-8 gulerødder
3 æbler
1 citron
1 appelsin