Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Havregrød er enkel og god mad og kan lige så vel være aftensmad som morgenmad. Her er grøden lavet på sødmælk og serveret med smørklat og et drys kanelsukker.
Bland gryn og mælk i en gryde, og bring det i kog. Kog ved svag varme i nogle minutter, til grøden har en god konsistens.
Du kan også lave grøden i mikroovn: Hæld havregryn og mælk i en skål egnet til mikrobølgeovn, evt. bare en dyb tallerken. Sæt den i mikrobølgeovnen i 2 min. ved høj effekt.
Servér gerne grøden med en smørklat og lidt sukker blandet med kanel.
Du kan udskifte havregrynene med andre kornflager eller gryn, f.eks. byg, emmer og boghvede - eller en blanding af flere slags.
Grove flager lægges i blød i vand - eller i mælk i køleskabet - natten over. Det giver en blødere grød.
1 dl havregryn
2 dl sødmælk
smør
kanel
sukker
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17