Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Havrestuvningen får en flot grøn farve af spinaten. Den vegetariske stuvning er god som et selvstændigt måltid eller som tilbehør til f.eks. kød eller fisk.
Opløs bouillonterningen i kogende vand, og tilsæt spinaten. Lad det koge i 4-5 min., og blend derefter med en stavblender. Pisk havregryn i spinatbouillonen. Kog retten igennem ved svag varme i ca. 5 minutter. Tilsæt lidt mælk undervejs - det er ikke sikkert, du skal bruge al mælken.
Smag evt. stuvningen til med lidt salt og peber.
Hak svampene helt fint. Steg svampene i olien på en varm pande, til de er møre.
Vend smør, parmesan og de stegte svampe i den kogte stuvning.
Anret i dybe tallerkner, og pynt med lidt fintrevet parmesan.
Du kan tilsætte stuvningen ekstra smør, hvis du har brug for flere kalorier og vil gøre grøden lettere at synke.
Stuvningen kan tilsættes mere mælk og blendes med en stavblender, hvis konsistensen skal være mere flydende.
0,5 l vand
½ bouillonterning
250 g spinat
2 dl havregryn
2 dl let- eller sødmælk
evt. salt og peber
200 g blandede svampe
½ dl olivenolie
50 g parmesan, fintrevet
25 g smør
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17