Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Hirseflager giver en mild og blød grød med en anelse struktur i konsistensen. Du kan spise den, som den er, eller give den en skefuld frugtmos, sirup eller honning på toppen. Her er den kogt på sødmælk, så kalorieindholdet bliver højt. Du kan bruge mini- eller letmælk, hvis du ikke har brug for ekstra kalorier.
Bring mælken i kog. Drys hirseflagerne i under omrøring. Kog grøden i ca. 10-15 minutter, til den har en passende konsistens.
Smag til med salt.
Servér f.eks. med honning, frugtmos eller kanelsukker.
4 dl sødmælk
1 dl hirseflager
1/2 tsk salt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17