Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En rigtig mormor-dessert i en nyfortolkning med hyldeblomstsaft. Spis den som den er eller med friske bær, ristede nødder eller frugtsauce.
Læg husblas i blød i koldt vand. Kog fløden forsigtigt op, og pisk hyldeblomstsaft i. Tag gryden af blusset, vent et øjeblik, og rør så den udblødte husblas ud i fløden. Lad det køle af til stuetemperatur. Hæld derefter fløde og husblas over i kærnemælken, mens du pisker. Fyld massen i en skål, og stil den på køl i minimum 4 timer, til randen har sat sig. Pynt randen med friske hindbær, og servér.
Hvis de friske bær er for voldsomme at synke, kan du spise kærnemælksranden som den er eller med mose hindbærrene med til en coulis med lidt sukker.
Skal desserten være helt mild og blød, så undlad bær.
Der er rig mulighed for at eksperimentere med denne dessert, når først du har styr på metoden. Behold det grundlæggende: fløde, kærnemælk og husblas, men prøv med andre typer saft og andre bær eller frugter.
2 blade husblas
1 dl piskefløde
3 dl kærnemælk
1 dl hyldeblomstsaft
100 g hindbær
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17