Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kold agurkesuppe med dryp fra en tsk olie, en skefuld cremefraiche og en skefuld rogn i midten. Du kan selvfølgelig også spise suppen vegetarisk, så du undlader rogn.
Skræl agurkerne, og skær dem i grove stykker. Hak forårsløg og hvidløg fint.
Fjern skorpen fra brødet, og bræk det i grove stykker. Vend brød, agurk og løg med ½ dl olie, og lad det trække nogle timer. Blend massen i en blender med danskvand.
Når suppen har opnået en glat og lind konsistens, tilsættes resten af olivenolien, mens blenderen kører.
Pluk bladene fra myntestænglerne, og tilsæt de plukkede mynteblade sammen med revet skal af en citron. Blend suppen i 2 minutter. Passér evt. suppen gennem en fin sigte. Smag suppen til med lidt salt, peber og citronsaft eller lys eddike.
Servér suppen med en skefuld cremefraiche og en skefuld lakse- eller stenbiderrogn i midten. Dryp med en teskefuld olie.
5 agurker
3 forårsløg
1 fed hvidløg
3 kviste mynte
4 skiver hvidt brød uden skorpe (ca. 150 g)
1 dl olivenolie
4 dl danskvand
1 citron, skal af
evt. salt, peber og citronsaft eller lys eddike
50 g lakse- eller stenbiderrogn
4 spsk cremefraiche
4 tsk olivenolie
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17