Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kylling i en cremet sauce af kokosmælk og aubergine krydret med citrongræs, limeblade og østerssauce. Spis den med ris eller lyst brød, der vendes i saucen.
Steg kyllingestykkerne i en spsk olie på en forvarmet pande, til de er gyldne.
Del peberfrugten i to, fjern kernerne og skræl peberfrugten med en kartoffelskræller. Skær aubergine, forårsløg og peberfrugt i tynde skiver, og læg dem i en gryde. Tilsæt kyllingestykkerne, en skefuld olie, limeblade, citrongræs og østerssovs. Varm retten igennem ved høj varme i 5 min., mens der røres.
Tilsæt kokosmælken, og lad retten simre ved svag varme i 40 min. under låg. Kyllingen skal være helt mør, så kødet falde fra benene.
Tag kyllingen op af gryden, og pluk kødet fra benene. Blend gerne saucen til en jævn sovsen, og læg så kyllingekødet tilbage i sovsen. Smag evt. retten til med lidt limesaft eller -skal.
Retten kan evt. serveres med ris eller hvidt brød, som er vendt i sovsen.
Limeblade, citrongræs og østerssovs kan fås i velassorterede supermarkeder. Du kan undlade de tre ingredienser for en mildere sovs.
4 stykker kylling (over-, underlår eller vinger)
2 spsk smagsneutral olie
1 peberfrugt
½ aubergine, ca. 150 g
2 stk. forårsløg
2 stk. limeblade (kan undlades)
1 stk. citrongræs (kan undlades)
2 spsk østerssovs (kan undlades)
1 dåse kokosmælk
evt. saft og skal af en økologisk lime
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17