Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kyllingebryst i en mildt krydret sauce med gurkemeje, safran, babymajs, perleløg og jordnødder. Her er den serveret med ris og råkostsalat.
Dyp kyllingestykkerne i citronsaft, læg dem i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10-15 minutter ved 190 grader.
Kog vand, selleri, safran, gurkemeje, bouillonterning og knuste rosa peberkorn sammen i 5-10 minutter.
Hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold, kan du tilsætte 1 dl piskefløde til saucen. Spis retten uden råkost og evt. også uden ris - eller vend evt. risen med olie før servering.
Skær selleri og babymajs i små tern. Hak abrikoserne groft. Tilsæt selleri, perleløg, jordnødder, minimajs og abrikoser til gryden, og lad det koge yderligere 5 minutter.
Jævn sovsen med majsstivelse, og smag til med salt og peber. Hæld sovsen over kyllingen, og lad det hele stege færdigt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Servér retten med ris eller bulgur og evt. ekstra grøntsager. En råkost med gulerod passer f.eks. godt til.
2 stk. kyllingebryst uden ben
saft af ½ citron
1½ dl vand
et nip safran
½ tsk gurkemeje
½ terning hønsebouillon
1 tsk rosa peberkorn
25 g jordnødder
100 g selleri i små tern
100 g perleløg eller skalotteløg
50 g friske babymajs
5 tørrede abrikoser, grofthakkede
2 tsk majsstivelse
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17