Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Pesto er en dejlig ting at have i køleskabet, det kan løfte en helt almindelig rugbrødsmad eller sandwich, vendes med pasta eller spises til brød, grøntsagsstave, brødstænger, kiks og knækbrød. Og meget mere! Denne er lavet på peberfrugt.
Befri peberfrugterne for kerner, og skær peberfrugtkødet i grove stykker. Bræk parmesanosten i mindre stykker.
Blend peberfrugter og ost sammen med pinjekerner eller mandler, det pressede hvidløg og vand. Tilsæt olien, og blend videre. Smag pestoen til med salt og peber.
Pestoen kan holde sig i køleskabet i tætsluttende emballage i cirka en uge.
Brug pestoen til groft brød, brødstænger, grøntsagsstave eller knækbrød. Pestoen er også velegnet i en sandwich og i pastaretter. Du kan også spise pestoen til f.eks. kylling, fisk, ost.
Hvis du gerne vil have en pesto med højere energiindhold, kan du undlade vand og i stedet tilsætte mere olivenolie.
3 peberfrugter
½ fed hvidløg
50 g parmesan
40 g pinjekerner eller mandler
1 spsk olivenolie
½ dl vand
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17