Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Risengrød lavet på sødmælk er et godt og energirigt måltid, der samtidig er let at synke. Spis den gerne med smørklat og kanelsukker, så bliver den endnu mere energitæt.
Bring 1 1/2 dl sødmælk i kog, og drys grødrisene i under omrøring. Kog grøden under låg ved svag varme i ca. 10 minutter.
Tilsæt resten af mælken. Kog grøden færdig i ca. 40 minutter, rør jævnligt undervejs.
Smag til med lidt salt.
Servér f.eks. med kanelsukker, smørklat og rød saft.
Hvis du ikke skal spise mad med højt kalorieindhold, kan du koge risengrøden på let- eller minimælk.
4 dl sødmælk
1/2 dl grødris
1/2 tsk salt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17