Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Tigerrejer er hurtige at tilberede, så du på kort tid kan servere en vidunderlig, velduftende thai-karry. Spis den med ris eller perlebyg.
Pil og skær løget i tern. Steg det i en gryde i olivenolie, til det er glasklart. Pil det yderste blad af citrongræsstænglerne og skær det nederste af bunden. Snit citrongræsset i 2-3 cm lange stykker og tilsæt dem til løget sammen med karrypasta og sød chilisauce. Lad det stege i 2-3 minutter. Kom kokosmælken ved og lad det hele koge ved jævn varme i 10 minutter. Tilsæt rejerne og lad dem koge med i 1-2 minutter. Drys med frisk koriander, mynte og rød chili og server retten med kogte, brune ris eller perler.
Sørg for at bruge almindelig kokosmælk frem for light-udgaven, hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold. Suppler eller erstat gerne noget af kokosmælken med piskefløde.
Alternativt kan du røre energipulver i en færdig portion af retten, før du drysser krydderurter og chili på.
32 rå tigerrejer uden skal
1 løg
koldpresset jomfruolivenolie
3 stængler citrongræs
ca. 2 tsk grøn karrypasta eller mere, efter smag
2 spsk sød chilisauce
2 ds kokosmælk
koriander, friskhakket
mynte, friskhakket
rød chili, friskhakket
kogte ris, perlebyg, perlespelt eller lignende
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17