Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Mild, vegetarisk ovnæggekage, der kan spises som både morgenmad, frokost og aftensmad.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter.
Pisk hvedemel, salt, sødmælk og olie sammen. Tilsæt hytteost og æg.
Pensl et ovnfast fad eller to mindre portionsfade med fedtstof. Fordel kartoffelstykkerne i fadet, og hæld æggemassen over.
Bag æggekagen ved 180 grader varmluft i ca. 25 minutter.
Pynt evt. æggekagen med tomat og purløg ved servering.
En rest kogte eller bagte kartofler eller pasta fra dagen før kan bruges som fyld i æggekagen.
Grøntsager i små mængder kan erstatte kartoflerne.
Hvis dine slimhinder i munden er meget sarte, er det en god ide at undlade tomat og eventuelt også purløg på æggekagen.
2 mellemstore kartofler (ca.150 g)
1 spsk hvedemel
1 tsk salt
½ dl sødmælk
1 spsk olie
100 g hytteost
3 æg
smør eller olie til pensling
evt. tomat og purløg til pynt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17