Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Nem og alligevel fantastisk frokost, mellemmåltid eller aftensmad – lav evt. fuldkornsris eller nudler til for ekstra fylde. Varier suppen ved at bruge sæsonens grønt: Små stykker blomkål eller broccoli, fintsnittet kål, ærter, bok choi, gulerødder osv. Du kan også lave suppen med rejer, fisk, stegt kød eller vegetarisk.
Snit forårsløgene fint, og skær tomaten i både. Kom forårsløg, tomat, spinat og grove kyllingestykker i en bøtte eller skål. Rør misoen ud i kogende vand, og hæld suppen over fyldet. Servér straks.
Du kan selvfølgelig sagtens bruge andre grøntsager eller andet kød - eller lave suppen vegetarisk.
Tag suppen med på farten som samlesæt: En bøtte med de snittede ingredienser og en lille bøtte med en skefuld miso, så behøver du kun en elkedel og vand, for at tilberede suppen på et par minutter.
Miso kan købes i helsekostbutikker, hos asiatiske købmænd, større supermarkeder og online. Den giver fantastisk smag og dybde. Kan du ikke skaffe det, så lav i stedet suppen af en god grøntsagsbouillon.
100 g kyllingebryst, tilberedt (f.eks. en rest fra aftensmaden)
2 forårsløg
1 tomat
1 håndfuld babyspinat
1 spsk mørk miso
2-3 dl kogende vand
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17