Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Nem vegetarisk aspargessuppe lavet på dåseasparges og tilsat æggeblomme, så du får en god portion energi og protein.
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt melet. Tilsæt grøntsagsbouillon og 1 dl aspargesvand under omrøring. Kog suppen i ca. 10 minutter ved svag varme.
Rør fløden i suppen, mens den koger. Rør æggeblommerne sammen med 1 knivspids salt og lidt af den varme suppe. Hæld så æggemassen i gryden, og rør det sammen. Tag gryden af varmen, og tilsæt aspargessnitterne. Smag suppen til med salt og hvid peber.
Spis suppen uden hele aspargesstykker, hvis suppen skal være meget nem at synke.
10 g smør
1 spsk hvedemel
2 dl grøntsagsbouillon
1 glas eller 1 dåse aspargessnitter (vand + asparges bruges)
1 1/2 dl piskefløde
2 pasteuriserede æggeblommer
salt og hvid peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17