Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Nem porresuppe tilsat æggeblomme. Den vegetariske ret giver et højt indhold af protein og kalorier til dig, der kun har lille appetit eller har tabt dig meget.
Skær porrerne i tynde ringe. Kog porrer, grøntsagsbouillon og basilikum i ca. 20 min. Blend suppen. Rør fløden sammen med æggeblommen og lidt af den varme suppe. Tag suppen af varmen, og rør flødeæggemassen heri. Smag til med salt og peber.
300 g porrer
3 dl grøntsagsbouillon
1 tsk basilikum
1 1/2 dl piskefløde
1 pasteuriseret æggeblomme
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17