Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En grød i stil med risengrød, men når du bruger perlebyg får den mere bid. Spis den med bær til - eller med kanelsukker og smørklat lige som risengrød.
Hæld perlebyg, sødmælk og sukker i en gryde og kog det i 20 minutter under omrøring, til en cremet grød. Bland bær i grøden, og servér den lun med hakkede nødder på toppen. Hvis grøden varmer længe med bærerne, kan den blive lidt tør, tilsæt da lidt ekstra mælk, før du serverer den.
Hvis det er bær-sæson, så server gerne grøden med friske bær.
Rør en smørklat i grøden ved servering og drys med lidt sukker (evt. kanelsukker), hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold. Alternativt kan du røre energipulver i den færdige grød.
Undlad de tørrede bær og hakkede nødder, hvis de generer eller giver for meget at tygge på.
250 g perlebyg
30 g sukker
8 dl sødmælk
1 knivspids salt
50 g tørrede bær (tranebær, blåbær el lign.)
20 g hakkede hasselnødder
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17