Gå til sygdomsliste

  • Ring til os

    Telefonisk rådgivning på Kræftlinjen 80 30 10 30
    Rådgivning i kræftrådgivningerne efter aftale og på telefon

Ring til din kræftrådgivning

Du kan ringe til din nærmeste kræftrådgivning og bestille tid til en samtale i kræftrådgivningen. Du kan også få en telefonisk rådgivningssamtale. Vores rådgivere er klar til at tale med dig i hele den almindelige åbningstid. 

Grupper på op til 10 personer, kan mødes i kræftrådgivningen, når det er muligt at overholde retningslinjerne for hygiejne og afstand. Det sker derfor altid efter forudgående aftale med os. Vi venter lidt endnu med at åbne dørene for åben rådgivning uden tidsbestilling, øvrige gruppetilbud, foredrag og andet, hvor mange mennesker er samlet på begrænset plads. Tøv ikke med at ringe til os i stedet.

Find telefonnummer til din kræftrådgivning

Rådgivningssituation

Foto af rådgiver på Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen – rådgivere er klar ved telefonen alle ugens dage. Du kan spørge om behandlinger, reaktioner, rettigheder, kost og meget mere. Du kan også bestille en samtale online, hvor du og rådgiveren kan se hinanden på skærmen.

Kræftlinjen

Del erfaringer med andre

Cancerforum er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk

App gør det nemmere at hjælpe kræftramte

Den gratis app 'Sammenholdet' samler og koordinerer hjælpen, når du, eller én du kender, har kræft. Læs om app'en og download den her:

Sammenholdet


Illustration af kræftrådgivningerne live på instagram

Fysiske aktiviteter og temasessioner

Underviserne fra kræftrådgivningerne har under corona livestreamet fysiske aktiviteter og temasessioner på Facebook. Se den seneste session, der handler om, hvordan du passer på dig selv som pårørende.

Temasession om pårørende 

Digital gruppe for kræftpatienter i corona-isolation

Savner du et fællesskab, nu hvor corona-epidemien betyder, at vi skal holde afstand til andre mennesker? Så er Kræftens Bekæmpelses nye digitale gruppe på Cancerforum måske noget for dig. Her kan du dele tanker og erfaringer med andre i samme situation. Det kræver blot at du opretter en profil på Cancerforum.

Alene Sammen - i Corona-isolation

Brevkasse

I Brevkassen kan du få svar på dine spørgsmål om kræft og livet med kræft. Hvad enten du er kræftpatient, pårørende eller blot gerne vil vide noget om kræft, er du velkommen til at stille dit spørgsmål her.

Brevkassen


Patientforeninger

Som kræftpatient kan man føle sig alene. Det kan være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Her finder du patientforeninger og netværk, hvor du kan møde andre i samme situation:

Patientforeninger

Navigator: Støtte af en bisidder

Hvis du har særligt behov for støtte under kræftforløbet, kan du få hjælp af en frivillig navigator. Navigatoren kan støtte dig i kontakten til sygehuset og hjælpe dig godt igennem sygdomsforløbet. 

Navigator