Gå til sygdomsliste

  • Ring til os

    Telefonisk rådgivning på Kræftlinjen 80 30 10 30

Kræftrådgivningerne er åbne som normalt. Du kan få rådgivning med fysisk fremmøde - enten som drop-in rådgivning eller efter tidsbestilling. Du kan også få rådgivning over telefon eller Teams. 

Vi passer godt på hinanden i kræftrådgivningerne. Derfor skal både brugere, medarbejdere og frivillige have et gyldigt coronapas og bære mundbind. Når du sidder ned og kan holde god afstand, kan mundbindet tages af.

Hvis du ikke har et gyldigt coronapas - eller hvis du har symptomer på coronasmitte, skal du ikke møde frem. Du kan i stedet få rådgivning over telefon eller Teams. 

Kontakt din nærmeste kræftrådgivning, hvis du har spørgsmål.

Find nærmeste til din kræftrådgivning

Rådgivningssituation

Ring til Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen – rådgivere er klar ved telefonen alle ugens dage. Du kan spørge om behandlinger, reaktioner, rettigheder, kost og meget mere. Du kan også bestille en samtale online, hvor du og rådgiveren kan se hinanden på skærmen.

Kræftlinjen

Del erfaringer med andre

Cancerforum er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk

Screenshot af teams-møde

Online samtalegrupper

Vi tilbyder online samtalegrupper for patienter, pårørende og efterladte. Grupperne ledes af en rådgiver fra en af vores kræftrådgivninger og giver dig mulighed for at dele tanker og erfaringer med andre som dig uanset hvor i landet, du bor.

Online samtalegrupper


Børnetegning - familie

Familieweekender

Børnefamilier ramt af kræft har mulighed for at komme på familieweekend med andre i samme situation. Weekendopholdene afholdes både på Sjælland, Bornholm, Fyn og i Jylland og tilbuddet er gratis.

Familieweekender

App gør det nemmere at hjælpe kræftramte

Den gratis app Sammenholdet gør det nemt at koordinere hjælp og støtte under et kræftforløb. 

Læs om appen og download den her:

Sammenholdet

Brevkasse

I Brevkassen kan du få svar på dine spørgsmål om kræft og livet med kræft. Hvad enten du er kræftpatient, pårørende eller blot gerne vil vide noget om kræft, er du velkommen til at stille dit spørgsmål her.

Brevkassen


Få et legat

Et legat kan være en økonomisk hjælp til hverdagen, når man er kræftramt. Kræftens Bekæmpelse har en mindre pulje, som uddeles som legater til kræftpatienter og pårørende. Læs om legatet, og søg det her: 

Kræftens Bekæmpelses legat

Navigator: Støtte af en bisidder

Hvis du har særligt behov for støtte under kræftforløbet, kan du få hjælp af en frivillig navigator. Navigatoren kan støtte dig i kontakten til sygehuset og hjælpe dig godt igennem sygdomsforløbet. 

Navigator

Patientforeninger

Som kræftpatient kan man føle sig alene. Det kan være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Her finder du patientforeninger og netværk, hvor du kan møde andre i samme situation:

Patientforeninger