Gå til sygdomsliste

  • Ring til os

    Telefonisk rådgivning på Kræftlinjen 80 30 10 30
    Rådgivning i kræftrådgivningerne efter aftale og på telefon

Coronavirus: Ring til kræftrådgivningerne

Det er i øjeblikket nødvendigt med forudgående tidsbestilling til rådgivningssamtale i kræftrådgivningerne. Ring derfor altid til os først. Grundet det høje smittetryk opfordrer vi til, at rådgivningssamtaler så vidt muligt afholdes telefonisk eller som videosamtale på Teams.

Det er muligt at få rådgivning med fysisk fremmøde såfremt det er muligt at overholde myndighedernes anbefalinger om hygiejne og afstand og bruger mundbind i de tilfælde, hvor det kan være svært at sikre to meters afstand.

Det betyder, at du i kræftrådgivningen skal bruge mundbind, når du står op og bevæger dig rundt. Siddende må du gerne tage mundbindet af, så længe reglerne for afstand kan overholdes.

Grupper og øvrige aktiviteter er i øjeblikket aflyst. Kontakt din nærmeste kræftrådgivning omkring dette.

Find telefonnummer til din kræftrådgivning

Rådgivningssituation

Foto af rådgiver på Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen – rådgivere er klar ved telefonen alle ugens dage. Du kan spørge om behandlinger, reaktioner, rettigheder, kost og meget mere. Du kan også bestille en samtale online, hvor du og rådgiveren kan se hinanden på skærmen.

Kræftlinjen

Del erfaringer med andre

Cancerforum er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk

Screenshot af teams-møde

Online samtalegrupper

Vi tilbyder online samtalegrupper for patienter, pårørende og efterladte. Grupperne ledes af en rådgiver fra en af vores kræftrådgivninger og giver dig mulighed for at dele tanker og erfaringer med andre som dig uanset hvor i landet, du bor.

Online samtalegrupper


Illustration af kræftrådgivningerne live på instagram

Knæk Cancer med kræftrådgivningerne

I uge 43 byder kræftrådgivningernes facebooksider på liveudsendelser med yoga, meditation og oplæg om nogle af de emner, der optager de kræftpatienter og pårørende, vi møder hver dag.

Knæk Cancer med kræftrådgivningerne 

App gør det nemmere at hjælpe kræftramte

Den gratis app 'Sammenholdet' samler og koordinerer hjælpen, når du, eller én du kender, har kræft. Læs om app'en og download den her:

Sammenholdet

Brevkasse

I Brevkassen kan du få svar på dine spørgsmål om kræft og livet med kræft. Hvad enten du er kræftpatient, pårørende eller blot gerne vil vide noget om kræft, er du velkommen til at stille dit spørgsmål her.

Brevkassen


Patientforeninger

Som kræftpatient kan man føle sig alene. Det kan være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Her finder du patientforeninger og netværk, hvor du kan møde andre i samme situation:

Patientforeninger

Navigator: Støtte af en bisidder

Hvis du har særligt behov for støtte under kræftforløbet, kan du få hjælp af en frivillig navigator. Navigatoren kan støtte dig i kontakten til sygehuset og hjælpe dig godt igennem sygdomsforløbet. 

Navigator