Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Telefonisk rådgivning på Kræftlinjen 80 30 10 30
Rådgivning i kræftrådgivningerne efter aftale og på telefon
Det er i øjeblikket nødvendigt med forudgående tidsbestilling til rådgivningssamtale i kræftrådgivningerne. Ring derfor altid til os først. Grundet det høje smittetryk opfordrer vi til, at rådgivningssamtaler så vidt muligt afholdes telefonisk eller som videosamtale på Teams.
Det er muligt at få rådgivning med fysisk fremmøde såfremt det er muligt at overholde myndighedernes anbefalinger om hygiejne og afstand og bruger mundbind i de tilfælde, hvor det kan være svært at sikre to meters afstand.
Det betyder, at du i kræftrådgivningen skal bruge mundbind, når du står op og bevæger dig rundt. Siddende må du gerne tage mundbindet af, så længe reglerne for afstand kan overholdes.
Grupper og øvrige aktiviteter er i øjeblikket aflyst. Kontakt din nærmeste kræftrådgivning omkring dette.
Ring til Kræftlinjen – rådgivere er klar ved telefonen alle ugens dage. Du kan spørge om behandlinger, reaktioner, rettigheder, kost og meget mere. Du kan også bestille en samtale online, hvor du og rådgiveren kan se hinanden på skærmen.
Cancerforum er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:
Vi tilbyder online samtalegrupper for patienter, pårørende og efterladte. Grupperne ledes af en rådgiver fra en af vores kræftrådgivninger og giver dig mulighed for at dele tanker og erfaringer med andre som dig uanset hvor i landet, du bor.
I uge 43 byder kræftrådgivningernes facebooksider på liveudsendelser med yoga, meditation og oplæg om nogle af de emner, der optager de kræftpatienter og pårørende, vi møder hver dag.
Den gratis app 'Sammenholdet' samler og koordinerer hjælpen, når du, eller én du kender, har kræft. Læs om app'en og download den her:
I Brevkassen kan du få svar på dine spørgsmål om kræft og livet med kræft. Hvad enten du er kræftpatient, pårørende eller blot gerne vil vide noget om kræft, er du velkommen til at stille dit spørgsmål her.
Som kræftpatient kan man føle sig alene. Det kan være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Her finder du patientforeninger og netværk, hvor du kan møde andre i samme situation:
Hvis du har særligt behov for støtte under kræftforløbet, kan du få hjælp af en frivillig navigator. Navigatoren kan støtte dig i kontakten til sygehuset og hjælpe dig godt igennem sygdomsforløbet.
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17