Gå til sygdomsliste

  • Telefonisk rådgivning i hele landet

    Vi har lukket for personligt fremmøde, men du kan ringe til kræftrådgivningerne eller Kræftlinjen 80 30 10 30

Ring til din kræftrådgivning

Du kan ringe til din nærmeste kræftrådgivning og få en rådgivningssamtale. Vores rådgivere er klar til at tale med dig i hele den almindelige åbningstid. 

Der er desværre lukket for personligt fremmøde i alle kræftrådgivninger indtil videre som følge af corona. Derfor er der ikke grupper og aktiviteter i huset som normalt. Tøv ikke med at ringe til os i stedet.

Find telefonnummer til din kræftrådgivning

Rådgivningssituation

Foto af rådgiver på Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen – rådgivere er klar ved telefonen alle ugens dage. Du kan spørge om behandlinger, reaktioner, rettigheder, kost og meget mere. Du kan også bestille en samtale online, hvor du og rådgiveren kan se hinanden på skærmen.

Kræftlinjen

Digital gruppe for kræftpatienter i corona-isolation

Savner du et fællesskab, nu hvor corona-epidemien betyder, at vi skal holde afstand til andre mennesker? Så er Kræftens Bekæmpelses nye digitale gruppe på Cancerforum måske noget for dig. Her kan du dele tanker og erfaringer med andre i samme situation. Det kræver blot at du opretter en profil på Cancerforum.

Alene Sammen - i Corona-isolation

App gør det nemmere at hjælpe kræftramte

Den gratis app 'Sammenholdet' samler og koordinerer hjælpen, når du, eller én du kender, har kræft. Læs om app'en og download den her:

Sammenholdet


Brevkasse

I Brevkassen kan du få svar på dine spørgsmål om kræft og livet med kræft. Hvad enten du er kræftpatient, pårørende eller blot gerne vil vide noget om kræft, er du velkommen til at stille dit spørgsmål her.

Brevkassen

Del erfaringer med andre

Cancerforum er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk

No one should face cancer alone

If you or someone you know is diagnosed with cancer it is important to talk about it. Watch the short film where Afrah, Hussein and Sinan discuss the importance of talking to others about cancer.

Watch the film in Danish with subtitles in English, Arabic, Turkish, Farsi, Somali or Urdu


Patientforeninger

Som kræftpatient kan man føle sig alene. Det kan være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Her finder du patientforeninger og netværk, hvor du kan møde andre i samme situation:

Patientforeninger

Navigator: Støtte af en bisidder

Hvis du har særligt behov for støtte under kræftforløbet, kan du få hjælp af en frivillig navigator. Navigatoren kan støtte dig i kontakten til sygehuset og hjælpe dig godt igennem sygdomsforløbet. 

Navigator