Gå til sygdomsliste

Forsøgets titel:LOSAPEX

Tilbage til søgeresultat

Kræftsygdom Endetarmskræft, Tyktarmskræft, Tyndtarmskræft
Forklaring I dette forsøgs undersøger lægerne fysiske senfølger efter operation for tarmkræft, hvor urinblæren var involveret.
Baggrund for forsøgsbehandlingen

Nogle patienter med tarmkræft, hvor urinblæren er involveret, oplever senfølger efter, at de har gennemgået operation for tarmkræften.


Dette forsøg undersøger hvor mange patienter, der udvikler senfølger samt graden af disse senfølger. Formålet med forsøget er at tilbyde den rette behandling til patienter med senfølger.

Du kan deltage i forsøget hvis:

  • Du har fået helbredende HIPEC (form for kemoterapi) til behandling af tarmkræft, der har spredt sig til bughinden

  • Du har fået helbredende PE (fjernelse af lymfeknuder i bækkenet) mod tarmkræft, men har oplevet tilbagefald eller oplevet, at kræften har spredt sig eller er vokset så meget, at en operation ikke er mulig

Du kan ikke deltage i forsøget hvis:

  • Du får en af behandlingsformerne HIPEC eller PE mod en anden type kræft end tarmkræft

  • Du skal have behandling eller opereres for tilbagefald eller kræftknuder opstået efter, at du har fået behandling med HIPEC eller PE

Sådan foregår behandlingen

Du skal udfylde et elektronisk spørgeskema 3, 6 og 12 måneder efter din operation. Besvarelse af hvert spørgeskema tager ca. 40 minutter.


Hvis lægen ud fra dine besvarelser vurderer, at du har vedvarende senfølger fra operationen, vil lægen kontakte dig angående mulig behandling af dine senfølger.

Her kan du få behandlingen
  • Afdeling uden for Danmark
  • Aarhus Universitetshospital

Hvis du er interesseret i behandlingen, så tal med lægen på dit sygehus. Lægen kan undersøge, om behandlingen kan være en mulighed for dig.

Afdelinger

  • Afdeling uden for Danmark

  • Århus Universitetshospital

Forsøgets id-numre

Datatilsynet: 1-16-02-714-20

Lægefaglig beskrivelse af forsøget

Resume for fagpersoner

 

Tilbage til søgeresultat