Skip navigation

Rejecocktail med avocadocreme og chili

Nyd en moderne udgave af rejecocktailen med avocadocreme, mango, chili og koriander. Retten er både skøn som forret, let frokost eller mellemmåltid.

""

Ingredienser 

  • 32 tigerrejer med skal
  • koldpresset jomfruolivenolie
  • 3 avocadoer
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • ½-1 limefrugt, saft af
  • lidt flagesalt
  • 1-2 mangoer, alt efter størrelse
  • lidt rød chili, finthakket 

Sådan gør du: 

Steg tigerrejerne på en pande i olivenolie i ca. 3 minutter med et godt drys salt. Lad rejerne køle helt af, og pil dem.

Skær avocadoerne over, fjern stenene, og tag avocadokødet ud. Blend det med frisk koriander og lime, smag det til med salt. 

Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen, og skær det i små tern. Kom skiftevis avocadocreme, mangotern og rejer i et glas. Pynt med lidt finthakket chili og frisk koriander.

Hvis du har synkebesvær: 

Skal rejecocktailen være lettere at synke, kan du undlade mangoternene - eller blende dem til pure sammen med lidt cremefraiche.

Skær evt. rejerne i mindre bidder. Anret lag af avocadocreme, rejer og evt. mangopuré.