Tigerrejer i grøn karry
Tigerrejer er hurtige at tilberede, så du på kort tid kan servere en vidunderlig, velduftende thai-karry. Spis den med ris eller perlebyg.
Ingredienser
32 rå tigerrejer uden skal
1 løg
koldpresset jomfruolivenolie
3 stængler citrongræs
ca. 2 tsk grøn karrypasta eller mere, efter smag
2 spsk sød chilisauce
2 ds kokosmælk
koriander, friskhakket
mynte, friskhakket
rød chili, friskhakket
Tilbehør:
- kogte ris, perlebyg, perlespelt eller lignende
Sådan gør du:
Pil og skær løget i tern. Steg det i en gryde i olivenolie, til det er glasklart. Pil det yderste blad af citrongræsstænglerne og skær det nederste af bunden. Snit citrongræsset i 2-3 cm lange stykker og tilsæt dem til løget sammen med karrypasta og sød chilisauce. Lad det stege i 2-3 minutter. Kom kokosmælken ved og lad det hele koge ved jævn varme i 10 minutter. Tilsæt rejerne og lad dem koge med i 1-2 minutter. Drys med frisk koriander, mynte og rød chili og server retten med kogte, brune ris eller perler.