Tofu-nuggets
De sprøde tofu-nuggets kan bruges som snack eller som en del af et måltid. De er lette at lave og har et højt indhold af energi og protein. Servér f.eks. med chilimayo.
Ingredienser
- 200 g fast tofu
- 1 æg
- 75 g pankorasp
- koldpresset rapsolie til stegning
Tilbehør:
- Mayonnaise, chilimayo eller anden dip
Sådan gør du:
Skær tofuen i fire skiver eller bjælker af ca. 50 g. Pisk ægget sammen, og hæld det ud på en tallerken.
Hæld pankorasp på en anden tallerken. Vend nu tofustykkerne i sammenpisket æg og dernæst i pankorasp, så de bliver helt dækket af paneringen.
Varm rigelig rapsolie på en pande, og steg tofuen heri ved middel varme, til de er gyldne og sprøde.
Spis tofu-nuggets med mayonnaise, chilimayo eller anden favoritdip.
Små portionsstørrelser:
Denne opskrift er særligt til kræftpatienter med lille appetit og vægttab. Derfor er indholdet af energi og protein højt.
Energi:
1 tofu-nugget (1 portion) indeholder 828 kJ/197 kcal og 12 g protein.